Prova på triathlon 2024

För barn och ungdomar upp till 16 år. Vill du prova på ett triathlon? Simma/cykla/springa – då är du välkommen till Väsby SS Triathlons ”Prova på triathlon” vid Bollstanäsbadet två söndagar 25 augusti och 1 september. Oavsett om du är helt ny eller har kört någon gång tidigare så får du här en möjlighet att lära dig en massa nya saker, ha kul och bli inspirerad.

Datum: 25 augusti och 1 september 
Tider:
-Samling 10:00 för genomgång och förberedelser.
-Avslut ca 12:00
Plats: Bollstanäsbadet
Kostnad: GRATIS

Distanser

Vi kommer erbjuda olika distanser, en lite kortare och en lite längre distans.

Mini-triathlon

Deltagare simmar ut från bryggan och vänder vid första och andra bojen och tillbaka, 100 meter simning. Det går att få kortare simning. Växlar. Cykel. Varvbana. Du cyklar ut från Bollstanäs, vänder vid valen-rondellen och tillbaka. 3 eller 6 km cykel. Växlar. Springer på grusvägen bort till ”Banan-parken”, vänder och springer tillbaka till badplatsen och Mål, 1,6 km löpning.

Instruktörer

Instruktörer för Try triathlon i Bollstanäs kommer vara några av Väsby SS Triathlons ledare för vår barn och ungdomsverksamhet.

Medtag sim- och löpgrejor samt cykel (går bra med vilken cykel som helst, en förutsättning är att den ska ha fungerande bromsar). Cykelhjälm är obligatorisk.

Anmäl dig genom att skicka in nedan uppgifter:

    * = Obligatorisk uppgift.

    Förnamn deltagare*

    Efternamn deltagare*

    Ålder deltagare*

    Förnamn förälder*

    Efternamn förälder*

    E-post*

    Verifiera genom att skriva koden nedan och tryck på Skicka:

    captcha